Rulada de curcan

de ana in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2010 | 9047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de curcan
  • 100 gr branza
  • 50 gr ciuperci 
  • 1 ardei rosu
  • sare 
  • piper
  • usturoi
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan:

Pieptul de curcan se bate bine (eu l-am invelit in folie alimentara si apoi l-am batut ca pe snitele)

Se presara branza rasa ,apoi un rand de ciuperci si un rand de ardei .

Se ruleaza cu grija si apoi se leaga .Am uns cu ulei ,apoi am presarat sare,rozmarin si usturoi.O infasuram intr-o folie de aluminiu si o coacem intr-o tava cu un strop de apa .Spre sfarsit o desfacem si o lasam sa se rumeneasca.Nu mult pentru ca se intareste .

poza finala nu este ,pentru ca am uitat s-o fac .Este facuta de Pasti ,cu cata treaba era am uitat de final .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ionela2682 1

07.05.2010, 19:07

super rulada! nu am folosit pana acum piept de curcan oare cum o fi la gust?

nadina73 1

07.05.2010, 19:08

ionela pieptu de curcan e mult mai fraged decat cel de pui e grozav de bun incealca-l

ana 1

09.05.2010, 19:33

Multumesc Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura olteneasca